Personalia Dispuut Alcibiades

Thijs

Thijs

Flik

Doodschoorzaek Operations Management & Logistics

Ick ben dichtgetikt

Nadat ik mijn leven een jaar langer verneukt had in West-Friesland (dat ligt in Noord-Holland), begon ik mijn studentenleven met een tripje naar het ziekenhuis. Gelukkig heeft me dat meteen genoeg geld opgeleverd om mijn studentenleven door te komen. Samen met mij soulmate Youp skip ik alle feestjes en blijf ik thuis, maar dat maak ik meer dan genoeg goed door ALLES voor de vereniging te doen. Doordat ik bij de Soccie zit ben ik uiteraard fucking gaaf, maar mijn ware aard komt na flink wat bier pas naar boven. Dan vertel ik je ook al mijn problemen, én vind ik daarnaast ook alles een probleem. Behalve zuipen is eigenlijk niks mijn ding, behalve soms een 30-jarige Russische schone regelen.
Kevin

Kevin

Hombre

Doodschoorzaek
Biomedische technologie

Ick ben altijd door

Eerst was ik het schattige knuffelbeertje uit het boerengat Gorssel. Sinds ik in Eindhoven woon doe ik mij voor als de gave, lompe orde-man, terwijl ik dit eigenlijk helemaal niet ben. Ze noemen mij hier El Hombre omdat ik altijd door ga. Dit heeft niks met mijn gaafheid te maken of dat ik het altijd zo gezellig vind, maar puur met mijn altijd zeer langdurige zoektochten naar een gewillig vrouwelijk slachtoffer. Als ik rond sluitingstijd dan eindelijk een draak heb geregeld, neem ik haar mee voor een hevige knuffelsessie met wat slagroom.

Raoul

Raoul

Roel

Doodschoorzaek Mechanical Engineering

Ick ben er ook bij!

Ik ben Roelie, ken je me niet!? Ik ben een dikke pinda. Als je spullen zoekt, vind je ze in mijn kamer. Ergens bij dat drumstel dat ik nooit gebruik. Het is ook niet gek, want de lucht daar is niet te harden. Daarom doe ik ook ieder weekend de deur netjes op slot als ik weer naar Limboland ga. Daar zit namelijk mijn dubbel D’tje, die ik niet kan missen. Ik ken iedereen al en heb altijd goeie anekdotes over mijn dispuutsgenoten klaar. Als laatste ben ik ook actief lid van Greenpeace.

Jochem

Jochem

Jachhten

Doodschoorzaek
Werktuigbouwkunde

Ick ben Iers

Eeey! Noem me Pagine of Paggaboy! Met mijn droge humor maak ik altijd iedereen aan het lachen, terwijl ik doodnormale dingen zeg. In mijn vrije uurtjes zit ik graag in Deurne-city waar mijn Deurnse schone op mij wacht. Ook maak ik graag van tijd tot tijd tripjes naar Mars. Dit doe ik vaak op de handigste momenten, zoals na een avond zuipen in de Ballenbak. In mijn sjaarzenjaar ben ik voor het eerst naar mijn thuisland geweest waar ik met mijn pijnlijke been vele Ieren heb geleerd wat nou precies de Ierse volksdans is. Hier ben ik er tevens achtergekomen dat er altijd een snake under the grass is, hoe hard iemand ook roept van niet.

Jonan

Jonan

Johnny

Doodschoorzaek Communicatie – IEMES

Ick ben aan het DJ’en

Eh? Supergeil dansje toch? Ik ben Johnny en ik spin die platen. Mijn dansjes- en handstandassortiment is fabuleus, maar als het even kan zit ik ook graag op mijn luie reet op de bank hot or not uit te spelen. Dit doe ik dan met een foto van twee jaar geleden, toen het studentenleven mijn buik nog niet had aangetast. Mocht er dan een meisje zijn dat mijn pindakop aantrekkelijk genoeg vindt om naar Eindhoven te komen, lukt het allemaal effe niet. Dit komt mede door mijn jaargenootjes, die ik evengoed wel aardig vind hoor. Ik zing daarom ook liedjes over ze als een ware volkszanger.

Alex

Alex

Axel

Doodschoorzaek TBK

Ick ben aan het poetsen

Ah ruik je het al? De vetput staat weer aan, het is tijd voor ontbijt! Lekkere kipnuggets, een tomaat en een liter saus gooi op mijn stokbrood. Dik worden, nee dat is een fabeltje voor studenten want ik heb nergens last van. Waag het niet om mijn kamer vies te maken, deze is net gepoetst en ik heb wel een uur op de knieën gezeten om ‘m stofvrij te krijgen. Een avondje plezier ben ik wel voor in maar drank moet ik niet zo, daar ga ik altijd een beetje gek van doen en weet ik het verschil tussen mijn bed en de plee niet meer.

Jasper

Jasper

Yayo

Doodschoorzaek
ID

Ick ben een hippy

Ik ben Yayo, een ontzettende knuffelpuppy. Dat ben ik al helemaal als ik weer eens een flesje Ketel op heb, dan hou ik van iedereen. Zo hoort dat als hippy. Het meest hou ik trouwens van mijn vriendinnetje, daar moet ik daarom elk half uur even een berichtje naar sturen. Zo niet, dan wordt ze boos en belt ze mijn jaargenootjes. Ik ben een ongelofelijk warhoofd. Dat ik van mijn warhoofd houd, bevestigd de gigantische verzameling haarproducten op mijn kamer wel. Ik volg daarom ook een cursus tot Industrieel Haarstylist, want ik moet wel genoeg tijd overhouden om dronken foto’s van mezelf op facebook te plaatsen. Als je me kwijt bent lig ik vast ergens op straat met een gebroken been of lekker bij mijn jaargenootjes in bed.

Artëm

Artëm

Vlad

Doodschoorzaek Sustainable Innovation

Ick ben omgevallen

Toen ik klein was was ik koorddanser bij het Circus van Moskou, maar op een dag kreeg ik te kampen met evenwichtsstoornissen. Toen ben ik met het OV van Rusland naar het Westen gekomen, want fietsen kan ik niet. Tegenwoordig val ik ook nog wel eens om, maar dat maakt me niets uit. Ik heb namelijk vrienden die me in bed leggen als ik het zelf niet meer kan. Super handig toch?! Tegenwoordig ben ik erg actief op social media, want ik vind het belangrijk om iedereen van mijn fascinerende levensgebeurtenissen op de hoogte te stellen. Een greep uit de avontuurlijke dingen die ik dan deel zijn in de trein zitten, op de bank liggen en een andere trui aan doen. Soms zorg ik voor een plaatselijke aardbeving als er bezoek is op mijn slaapkamer. Maar dat hoort toch niemand, denk ik.
Steven

Steven

Bienske

Doodschoorzaek TBK

Ick ben stoer

Mocht je iets kwijt zijn, ligt dit waarschijnlijk op mijn kamer omdat ik het weer ‘geleend’ heb. Voor ik ging studeren had ik nog het lichaam van een god, al zeg ik het zelf. Ik werd niet voor niets tweede bij de mister Almata verkiezing. Toen had ik ook nog een kaaklijn die redelijk zichtbaar was en een afgetraind buikje. Fitnessen doe ik inmiddels niet meer en daarom ben ik geëvolueerd tot SUPERHIPS. Ik hecht geen waarde aan te grote kinnen, deze vind ik juist woest aantrekkelijk.
Paul

Paul

Pixel

Doodschoorzaek TBK

Ick ben een fikse boy

Ik ben Paul, een ontzettend fikse boy. Vind je ook niet? Als het even kan doen we alles op mijn manier: Stilstaan, moeilijk kijken, en genieten maar. Zo ben ik gelukkig niet altijd hoor! Soms ben ik ook opeens super enthousiast, maar als ik dat enthousiasme in bier probeer om te zetten lig ik na 5 minuten op de grond.
Tommy

Tommy

Henkie Minaj

Doodschoorzaek TBK

Ick ben moeilijk oud

Werken na een studie? Nee joh, ik ga gewoon lekker door. Toen ik mijn studentenleven al bijna had uitgespeeld vond ik het tijd om opnieuw te starten Eindhoven. Ik heb nou eenmaal moeite dingen gedag te zeggen, helemaal als dit in combinatie met m’n vliegangst is. Maar mocht ik toch eens een keer iets kwijt zijn, dan zal ik altijd van je houden.
Chris

Chris

Cribs

Doodschoorzaek
TBK

Ick ben je boy

Ik woon nu al een tijdje in de grootste kamer van het Dispuutshuisch, maar toch wil ik altijd het gevoel hebben of ik in een nieuwe ‘crib’ woon. Daarom heb ik alle meubels in mijn kamer al 72 keer verplaatst. Ze pesten mij wel eens dat ik anders gekleurd ben, maar ik rijd wel met de mooiste fiets door hartje Eindhoven! Helaas bracht die fiets me niet vaak naar de uni waardoor ik heb moeten switchen van studie, maar deze keer komt dat helemaal goed want onder mijn afro zitten ook hersenen. Studiefrustraties komen er uit na goed zuipen, dan trap ik alles in de woonkamer omver terwijl ik een frikadel in mijn mond stouw. Maar iedereen moet gewoon chillen, het wordt woensdag toch wel weer opgeruimd. Als je ooit het genoegen hebt me te ontmoeten, mag je altijd door mijn afro aaien, dat vind ik namelijk heerlijk!

Bart

Bart

Els

Doodschoorzaek TBK

Ick ben barbecueën

Ik hou heel erg veel van nattigheid en het liefste lig ik de hele dag in de Dommel. Ook in mijn kamer ben ik hier niet vies van, maar mocht ik brak zijn ben ik nooit degene die in mijn bed gepist heeft. Als ik dronken ben ga ik het liefste mijn nieuwste waterfiets testen. Sporten is echt niet mijn ding, maar als je me meeneemt naar de gaybar sprint ik je eruit. Ik geef mij ook niet graag bloot, maar diep van binnen ben ik best een lieve jongen.
Koen

Koen

Knoe

Doodschoorzaek Werktuigbouwkunde

Ick ben kaal

Pardoes en wat onverwacht kwam ik terecht op K17, maar inmiddels voel ik me thuis hier als mijn goudvis in zijn water. SO naar Johannes. Het is ook niet makkelijk voor zo’n vissie, als iedere week het uitzicht weer verandert na een rooftocht. Nodig is het niet, maar wel leuk. Ik ben graag overal bij, maar als het echt nodig is trek ik me terug, net als mijn haarlijn. Als ik dronken ben, ben ik met mijn pretoogjes onweerstaanbaar voor de verkeerde kant van de hot-crazy grafiek. Dit houdt me in een wurggreep, maar ik doe mijn best om er vanaf te komen. Mocht dat niet lukken, probeer ik wel weg te rennen voor ze na drie slokken Red Bull.
Didier

Didier

Dido

Doodschoorzaek TBK

Ick ben diene fuk

Pik, heb jij misschien mijn beurs gevonden? Nee op de uni ligt ‘ie vast niet, daar kom ik namelijk nooit. Waar ik wel graag kom, is de kroeg. Het liefst eentje waar ze Leeuw bier schenken, ook wel bekend als het beste bier van Nederland, al zeg ik het zelf. De pens heeft er maar onder te lijden. Mijn eerstejaarsmotto was begin dit jaar: pandapunten boven studiepunten. Ik had de hoop opgegeven, maar nadien ben ik het weer gaan proberen. Misschien dat mijn vitamine K-tabletten helpen bij het oplossen van deze vetjes, anders moet ik misschien toch maar eens gaan sporten.
Jasper

Jasper

André

Doodschoorzaek Scheikundige Technologie

Ick ben sloom

Heb je even? Dan denk ik nog even na wat ik moet gaan antwoorden om vervolgens in schildpad-tempo mijn woorden uit te spreken. Tenzij er een extreem flauwe opmerking gemaakt kan worden, dan heb ik er vast nog wel eentje paraat. Als ik teveel heb gedronken kan je mij het beste even mijden. Laat mij dan maar even goed gefrustreerd zijn en OVERAL tegenin gaan, dan is dat ook weer gebeurd. Bovendien heb ik het op dat moment waarschijnlijk toch te druk met het kiezen tussen verschillende meisjes, die hebben nou eenmaal een zwak voor mijn ontzettende babyface.
Floris

Floris

BvO

Doodschoorzaek
TBK

Ick ben patriciër

Ouwe, gast! Hoor je me wel? Ik heb net een super mooi doelpunt gemaakt op FIFA! Ik schreeuw het nog wel even wat harder want anders missen jullie het misschien. Dan bel ik ook gelijk even mijn moeder om het te vertellen want daar heb ik al 17 uur niet meer mee lopen mouwen. Ik ben dit jaar na lang zoeken eindelijk een man geworden, misschien zelfs wel twee keer, maar daar zal ik helaas nooit meer achter komen. Met mijn supergave ring wind ik namelijk alles met een hartslag om mijn vinger. Dit gaat zelfs zo goed dat ik het wingmangenootschap heb opgericht wat nu gewoon al 2!!! Leden heeft. Als je moet kotsen mag dat gewoon op mijn kamer hoor, maar dan moet je wel eerst even langs de opslag van het Huisch en ik wbw het op je.

Gijs

Gijs

Gissa

Doodschoorzaek
FIFA 18

Ick ben bijdehand

Wat moet je nou gap! Ik ben een echte Badhoevedorper met een iets te grote bek, een discussie ga je niet van me winnen want ik heb altijd een tegenwoord. Ajax is mijn leven, daar moet je echt niet aankomen. Net als mijn zus. A je een keer wat over haar zegt dan sla ik je in elkaar, word je al bang als je mijn grote gespierde lichaam ziet? Naar vrouwen kijk ik ook niet echt, sneeën zoek ik liever in mijn hand als ik mezelf weer eens kapot maak. Wat moet je ook met zo’n vrouw ’s ochtends, dan lig ik liever op de bank kipnuggets en koekjes te nuttigen in mijn trainingsbroek en FEBO slippers. Mijn studie bedrijfskunde gaat me gelukkig wel goed af want ik wil overal de beste in zijn, al ben ik dit natuurlijk niet.

Aron

Aron

AAron

Doodschoorzaek
Cascobouwer

Ick ben arbeider

De Dirk, wat heb ik daar een fantastische jeugdtijd meegemaakt en mijn lot gevonden: vakkenvullen. Maar nu is het grote mensenleven begonnen. Soww, dat ging me iets te snel. Ik ben maar weer gaan vakkenvullen, want de studie Tekenen was me wel iets te zwaar. Volgend jaar ga ik het weer opnieuw proberen, want tekenen blijft mijn grootste hobby. Als je iets aan mij vraagt, zeg ik altijd ja. Dit komt omdat ik de ziekte van Maaron heb. Ik heb namelijk geen ruggengraat, net zoals mijn bananenplant. Verder ben ik een spontane jongen en houd ik van een biertje. Mijn dieet is namelijk een biertje per dag, stoer hè. Mocht je me kwijt zijn, moet je even Apeldoorn bellen.

Steven

Steven

Ferdi

Doodschoorzaek Werktuigbouwkunde

Ick ben zwoel

Ik ben Ferdi en ik kom van de boerderie. Op mijn tractor ben ik afgereisd naar het verre Zuiden om te gaan studeren. Korfballen doe ik daarom helaas niet meer. Ik lijk op het eerste gezicht die sociaal ongemakkelijke werktuigbouwer, maar na een paar bier gaat deze Bob de Bouwer helemaal los en sla ik mijn slag in de Ballenbak. Dan ga ik weer met 5 basicbitches op de foto en zet ik mijn zwoele blik op. Omdat ik dan denk dat ik iedereen kan regelen, heb ik mijn eigen clubje opgericht. Het wingmangenootschap, maar mijn eenmansleger is nog altijd zonder succes. Na enkele uren druip ik weer verslagen af en weet ik mijn eigen kamer niet meer te vinden. Daarom slaap ik maar weer op de bank van het Dispuutshuisch.
Luuk

Luuk

Berry

Doodschoorzaek Industrial Design

Ick ben aan het slapen

Ik ben Luuk huhuhu en ooit had ik iets belangrijks om m’n nek hangen, maar da’s gejat. Wat ik gisterenavond heb gedaan? Geen idee, ik had twee biertjes op dus ik was dronken. Ze zeggen dat ik met een gieter gespot ben, maar hier weet ik zelf niets over. De zeldzame momenten dat ik nuchter ben, neemt niemand mij serieus. Ik snap dat ook wel, want ik kan niet eens een bed regelen. Gelukkig is dat ook niet nodig want ik slaap op mijn eigen toilet. Als ik dan ’s ochtends door mijn lieve huisgenootjes van die pot getrokken word ga ik croissantjes met knakworsten eten, een heerlijk Zuidlarens recept. Wanneer we elkaar ontmoeten zal ik je meer over mezelf vertellen. Schrik dan niet als ik steeds in mijn handen klap, dat doe ik namelijk altijd als ik een beetje zenuwachtig ben.
Luke

Luke

Bakkoe

Doodschoorzaek
Data Science

Ick ben grote baby

Hoi ik ben Bakkoe, geen idee waarom men mij zo noemt. Een paar jaar geleden was ik nog een baby maar nu ben ik groter dan jij. Dat vinden de vrouwen wel leuk denk ik, maar de daad verrichten is soms nog lastig, zeker als mijn jaarclubgenootjes op het verkeerde moment binnenkomen. Gelukkig kan ik altijd nog terugvallen op mijn anytimer bord, als je het tenminste langer dan een seconde op mijn kamer uit kunt houden. Die stank is niet te harden en heeft zelfs mijn jaargenootjes verdreven. Gelukkig ga ik volgend jaar tappen en nieuwe vrienden maken.

Tobias

Tobias

Toop

Doodschoorzaek
Psychology and Technology

Ick ben vliegend spaghettimonster

Hoi, ik ben Tobias, ook wel genoemd Dikke Toob. Coole bijnaam hé, die heb ik zelf bedacht! Wisten jullie al dat als je veel slaapt, je je tentamens ook gewoon kan halen. Ik doe niets liever dan stinken in mijn bed, om ook s’ochtends een lekker braakje te leggen en verder niks meer te doen. Classic studentje hoor ik je al denken. VO! Trouwens, ik ben niet joods mocht je dat denken, ik stam af van de neusapen waardoor je misschien verward kan raken. Chicks regelen, daar doe ik niet aan. Ook al ben ik wel een beetje handtastelijk, of je nou man of vrouw bent, blijf ik al jaren trouw aan mijn Flipje in Leiden. Door mijn geile dansmoves heb ik dit prinsesje dan ook weten te strikken. Over dansen gesproken: via youtube ben ik toch wereldwijd bekend geworden. Wil je Tobias de Danser zien, zie de link: https://www.youtube.com/watch?v=fVlVZTHmkaw (Hint: je ziet mij schitteren met mijn coole bril)

David

David

Tollie

 Doodschoorzaek
TBK

Ick ben een countryboy

Excuses, ik was nog even een siësta aan het houden. De tijd vliegt net zo snel voorbij als mijn haren. Om dit te voorkomen heb ik besloten iets vrouwlijker te worden. Naast een beetje borstvorming, draag ik mijn mannelijke taken graag over aan Mohammed. Ben jij Trouwens wel een knappe dame? Anders mag je de rest niet lezen hoor. Begrijp je? Jaja jajaja. Hiervoor heb ik mijn Bilthovense charmes meegenomen naar Eindhoven. Op de donderdag struin ik graag heel de ballenbak af opzoek naar MIJN ja MIJN hertje. Of ik neem iemand anders een niet zo beau madame mee voor een Chupa Chup. Wanneer dit niet lukt ga ik altijd met mijn andere poesje naar bed; Baggie. Hij is mijn beste vriend. In een enkel geval had ik toch liever een escorte genomen van 300 piek, maarja een vluggertje kan soms langzaam gaan. Ben jij ook al benieuwd naar mijn kunstjes? Dan kun je me vinden onder je bed of voor atlas!

 

Thomas

Thomas

Bossie

Doodschoorzaek
Data Science

Ick ben ’t mannetje

Hoi, ik ben Thomas maar word ook wel Bossie, ‘vo, genoemd. Ik heb prachtige blonde lokken die altijd door mijn vaste kapper geknipt worden, andere kappers komen echt niet bij mijn haar in de buurt. Ik was in het begin van m’n studenten nog een beetje een knorretje, en ontdekte later pas mijn aspiratie om een prominente pilsvlinder te worden. Soms vergeet ik dat wel een beetje en draag ik toch net iets te zomerse hemden op de borrel. Op de gemiddelde dag lig ik tot een uurtje of 2 in m’n bed te meuren. Vervolgens haal ik op m’n slippers wat chicken wings bij de jumbo om die op de bank op te eten met een tv-programma waarvan het gemiddelde IQ lager is dan mijn aantal pandapunten. Elke donderdagavond ben ik wel in de ballenbak te vinden. Daar vind ik soms een paar vrouwen die op de een of andere manier altijd wel een beetje moeilijke gaan doen. Volgens mij trek ik dat soort vrouwen aan, het schijnt dat ik dat van m’n vader heb geleerd. Toch beleef ik s ’nachts altijd wel leuke dingen met ze. Zo was er laatst een die m’n kamer spontaan bloedrood, ‘vo, had geverfd.

 

Julian

Julian

Dikke Gul

Doodschoorzaek
TBK

Ick ben een aanhanger

Hoi! Mijn naam is Julian. Om mij wat beter te leren kennen zal ik jullie even meenemen door mijn studententijd. Die is namelijk al bijna voorbij! Drie jaar geleden kwam ik in Eindhoven aan, pedojas in de ene hand, boeken in de ander. Toch vond ik het stiekem wel fijn elke dag weer met de trein naar huis te gaan, en zodoende heb ik de eerste twee jaar lekker lopen knorren. Je zou dan denken dat ik al redelijk volwassen ben, maar als je mijn kamer ziet is niks minder waar. Ik heb hem namelijk zo ingericht zoals een kind van 3 dat zou doen. Hier hebben de vrouwtjes gelukkig geen last van, want die komen toch niet. Mijn grootste vriend op huis is de huiskat, waar ik alles voor over heb. Ik ruim ook wel graag zijn kak op waar ik de kans krijg. Mocht jij me een keer tegen komen, kom graag ook graag je bed verschonen! Dan krijg je er ook meteen 5 anytimers en een fles sterk bij.

Joris

Joris

Joor

Doodschoorzaek
Biomedische technologie

Hoezo ben ick?

Jo ik ben Joris ken je me nog niet? Nee? Hoezo? Ik loop namelijk vaak genoeg hard door heel hartje Eindhoven. Mijn jaargenootjes verklaren me voor gek, maar ik vind een halve marathon echt niet zo veel. In het begin van het jaar at ik nog veel tosti’s, maar daar ben ik vanaf gestapt. De pens begon immers steeds meer te groeien en dat werkte ook niet echt mee met de vrouwen. Als ze dan wel welwillig zijn kan ik niet zo goed prioriteiten stellen en snap ik hints als ‘ik ben moe ga je mee slapen ’niet. Maar nu heb ik meerdere lijntjes open staan, dus gaat het zeker lukken. Inmiddels woon ik ook in de grootste kamer van het Huisch. Die ruimte heb ik alleen totaal niet nodig want ik heb niet meer dan een bureau, kast en een bed. Dat laatste is helaas wel gesloopt door één van de vele onaangekondigde chillings op mijn kamer.

 

 

Adspiranten 

 

Daan

Daan

Henny

Doodschoorzaek
Een of andere cursus

 

Mika

Mika

Maki

Doodschoorzaek
Doorgezakt matras

 

Tom

Tom

Pino

Doodschoorzaek
Wijn

 

Thomas

Thomas

Perry

Doodschoorzaek
Blauwtje gelopen